Nosaltres

Andamios la algaba

Fundada l'any 2007, ha marcat un camí en el disseny bastides propis amb la millor qualitat, seguretat i tecnologia d'aquests moments. Tot això gràcies a l'esforç humà del nostre equip per oferir un producte de màxima qualitat amb les millors prestacions i serveis per satisfer les necessitats dels nostres clients.


La nostra activitat es basa en el lloguer, muntatge de bastides i serveis en obres, com lloguer i muntatge de malla mosquitera, lloguer i muntatge de lones de protecció per a persones, torres mòbils, cintres, apuntalaments, etc ...
man

ESPECIALISTES EN MUNTATGE DE BASTIDES

Som especialistes en muntatge de bastida d'acord amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat.

Els nostres serveis

Lloguers i vendes

Lloguer i venda de bastides al millor preu i amb totes les garanties de seguretat.

Muntatge de bastides

Muntatge de bastides respectant la normativa i regulació.

Rehabilitació de monuments

Ampli nombre de solucions per a la rehabilitació de qualsevol monument.
Andamios la Algaba
En Andamios La Algaba, S.L som especialistes en muntatge de bastida d'acord amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat. Complim tant la Normativa europea, com el R.D 2177 i el conveni de la construcció. Tenim documentades i registrades totes les possibilitats de muntatge que es poden realitzar amb la bastida d'ULMA i les mesures de seguretat a tenir en compte en cada cas.
Garantim la protecció
El nostre afany és garantir la protecció total, individual i col·lectiva, del treballador i de tercers. Per això, els sistemes compten amb elements de seguretat tant per al muntatge com per a l'ús de l'obra.
El nostre procés
A l'hora de dur a terme un muntatge de bastides, estudiem detalladament el pla de muntatge, acordonamos la zona i senyalitzem l'àrea de muntatge i apilament. Els muntadors professionals coneixen i apliquen totes les mesures de protecció que exigeix la llei i comencen el muntatge de la bastida seguint al peu de la lletra els estàndards de seguretat.

Layout Type

select Color

Background Image

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació.